Driftivõistlus sellel nädalavahetusel taas Võrumaal

Published by Liis Maarand on

Kui tavaliselt oleme harjunud nägema Võrumaa metsade ja küngaste vahel ralliautosid kruusateedel kihutamas, siis sellel nädalavahetusel on erakordne võimalus näha üle mitme aasta taas driftisõitjaid mõõtu võtmas.

Sel reedel ja laupäeval toimub Võrumaal Määsil (1km enne Luhamaa Piiripunkti) Baltimaade driftivõistluse semipro ja pro klassi kolmas etapp. Ühtlasi võtavad mõõtu street klassi karikasarja võistlejad.

Hetkel on registreerunud 83 võistlejat Eestist, Lätist ja Leedust.


“Kasutusel on Luhamaa piiripunkti lähistel asuv asfaltplats kuhu märgitakse maha spetsiaalne rada. Pealtvaatajatel on võimalus näha erakordselt lähedalt tandem sõite milles PRO- klaasi sisenemise kiirus ületab 100 km/h piiri. Lisaks on võimalus näha lähedalt drifti autosid boksialas mis on avatud kõikidele pealtvaatajatele,” kommenteerib EAL driftikomitee liige Kristjan Salmre.

Kohapeal on toitlustus ja drifti simulaator milles on soovijatel võimalus end proovile panna driftisõidus.

Reedel, 30.juuni avatakse väravad pealtvaatajatele kell 12:00 ja laupäeval, 1.juuli kell 09:00.
Piletimüük toimub ainult kohapeal ja sularahas.

Ürituse info www.driftime.ee või facebookis Estonian Drift Association lehel.

NB! Seoses riigipiiri lähedusega soovitatakse pealtvaatajatel jälgida enda telefoni võrgu roamingu teenust, takistamaks telefoni ümberlülitust naaberiigi mobiilsidevõrku.

Categories: Uudised