Ragnar Viinapuu

Published by edl on

Ragnar Viinapuu alustas drifti sõitmisega 2019 aastal, kus paistis silma heade tulemusega street klassis. Nimelt hooaja kokkuvõttes oli teine.

Algusest peale on olnud tema võistlusautoks E36, mille kohta võiks öelda hunt lambanahas. Algselt oli tegemist talveautoga, millele tehti street klassi sõitmiseks vajalikud muutused, kuid välimuselt on nagu klassikaline must bmw, mis on saanud natukene plekkimõlkimist.

Ragnar on truu BMW automargile ja ei vahetaks seda millegi muu vastu. Automargi valikut on mõjutanud varuosade kättesaadavus, taskukohane hind ja varasem pikaajaline kokku puude antud automargiga.
Võistlusautole vajaliku remondi teostab Ragnar ise. Peaks mainima, et igapäevane töö Ragnaril ei ole seotud autoremondiga ja lisaks õpib TTÜ-s soojus ja energeetikat.
Drifti sõitmine ja autode remontimine on rohkem hobi korras ja seda ametit ei ole plaanis tööna teha.

Meeskonda Ragnar endale ei ole teinud. Kes tuleb kaasa see on võistlustel meeskonnas, tähtis on, et ise kohale jõuaks. Siiani ei ole veel pidanud võistluste ajal suuri remonitöid teostama, aga kui see hetk tuleb, siis saab ise hakkama.

Eeskujuks peab ise ennast ja soovib teha jäljed ette uutele tulijatele. Seda näitavad ka tema eelmise hooaja tulemused, ning toetajaks on olnud Ragnar enda ise.

Järgmisel hooajal loodab jätkata semipro klassis, kui leiab sobiva võistlusauto.

Varasemalt mänginud jalgpalli, sõitnud motokrossi, kuid nüüd on jäänud püsima driftile.

Kui keegi soovib alustada drifti sõitmisega või saada rohkem infot antud ala kohta võib julgelt pöörduda Ragnari poole. Jagab hea meelega kogemusi ja nõu nii nagu oskab.

Ragnari tegemisi võib näha instagramis – Butiik36.

Categories: Sõitjad