Tere tulemast Drifti lehekülgedele.

Published by edl on


EDLi veebileht on uus sõltumatu ja eestikeelne driftingut kajastav meediakanal. Meie eesmärgiks on pakkuda uut infot ja algmatejali selle suurepärase ja vaatemängulise autospordiala kohta nii harrastajatele, kui ka potentsiaalsetele fännidele. Lehe keskseteks eesmärkideks on sõitjate tutvustamine, ürituste kajastamine, pildigaleriid, uudised ja loomulikult ka suhtluskeskonna loomine kõigile huvilistele meie foorumi näol.
Foorumist leiate palju driftinguteemalist juttu alates algajate küsimustest, kuni keerulisemate tehniliste lahenduste aruteludeni välja. Lisaks veel kõike head ja halba fännide seisukohast, parimad videod, fotod, eesolevate ürituste kalendri ja ajakavad ning ei puudu ka juba lõppenud ürituste järelkajad!

Lehelt leiab ka värskeimad ülevaated kodumaistest ja võimalusel ka naaberriikide üritustest koos fotogaleriidega. Samuti hoiame teid jooksvalt kursis kodumaise võistlussarja hooaja punktiseisuga. Ala infost leiad driftingut tutvustava info ning lühiülevaate selle ajaloost ja arengust nii meil kui mujal riikides.

Ala arenguks on tähtis sõitjate visioon ja arvamus. Eesti Drifti Liidu (EDL) veebilehelt võib leida kodumaiste sõitjate profiilid, kes on erinevate arengutasemete ja kogemusega. Peaaegu nagu “mängija kaart”, kelle hulgast võib igaüks leida oma lemmiku ning tutvuda tema ja auto andmetega. Usume, et see info on kasulik ja vajalik just sõitjate jaoks, kellel see võib aidata leida sponsoreid ja fänne.
Kui peaks juhtuma,et teid huvitav info on puudulik, vigane või puudub täielikult meie veebilehelt, siis võtke ühendust meie moderaatoritega aadressidel sallu@driftime.ee või marko@driftime.ee.

Head peagi algavat uut hooaega! Kohtumiseni võistlustel!

Eesti Drifti Liit

Categories: Arhiiv